Om & Kontakt

Kontakt Corporate Voice
Vores første møde er naturligvis gratis og uforpligtende.
Skriv til mig her
Ring til mig 29 72 44 07

Kontakt Corporate Voice

Vores første møde er naturligvis gratis og uforpligtende.
Skriv til mig her
Ring til mig 29 72 44 07

Corporate Voice har kontor i Forskerparken i Hørsholm, nord for København.
Agern Alle 3
2970 Hørsholm
CVR: 27 83 75 65

Kunder

Corporate Voice samarbejder med personaleledere på alle niveauer, projektledere, specialister og stabsfunktioner: Rådgivning, inspiration og undervisning i at skabe samarbejde om forandring.

Læs mere om services og kunderne

 

Corporate Voice

Rådgivning, facilitering og undervisning. 

Corporate Voice hjælper dig med at skabe samarbejde og udvikling i din organisation.

Læring og formidling er motoren i forandring. Corporate Voice har udviklet arbejdsmetoder i forandringskommunikation med inspiration fra journalistik og pædagogik.

Det er ikke traditionel ‘Corporate Communication’. Det er arbejdsmetoder i at skabe og lede det samarbejde, som mobiliserer organisationen og anvender medarbejdernes viden. Sådan udvikler vi optimale løsninger og får færre modarbejdere, fordi vi undgår de alt for velkendte barrierer, f.eks. historik, begrænsende personlige overbevisninger, faglige grupperinger, etc.

Læs mere om services og kunderne

Annette Franck

portrait-bw

Ekspert i forandringskommunikation.
Konsulent, forfatter og blogger på Børsen.

Cand.phil. i voksenpædagogik fra Københavns Universitet (1995). MBA fra Warwick Business School, England (1994). Master i journalistik på Syddansk Universitet (2011).

Annette Franck stiftede Corporate Voice i 2011 efter femten års erfaring som afdelingschef i et konsulenthus, direktionsassistent hos international rådgivende ingeniør, HR Manager i en softwareudviklingsvirksomhed, HR Udviklingschef i den finansielle sektor og konsulent med opgaver i både privat og offentlige sektor.

Børsens profil af Annette Franck, Corporate Voice