Kontakt Corporate Voice

Vores første møde er naturligvis gratis og uforpligtende.
Skriv her
Ring: +45 2972 4407

Kontakt Corporate Voice

Vores første møde er naturligvis gratis og uforpligtende.
Skriv her
Ring 29 72 44 07

CVR: 27 83 75 65

Kunder

Corporate Voice samarbejder med personaleledere på alle niveauer, projektledere, specialister og stabsfunktioner: Rådgivning, inspiration og undervisning i at skabe samarbejde om eksekvering og forandring.

Læs mere om services og kunderne

 

Corporate Voice

Rådgivning, facilitering og undervisning. 

Corporate Voice hjælper dig med at skabe samarbejde om eksekvering og forandring i din organisation.

Læring og formidling er motoren. Corporate Voice har udviklet arbejdsmetoder i forandringskommunikation med inspiration fra journalistik og pædagogik.

Det er ikke traditionel ‘Corporate Communication’. Det er arbejdsmetoder i at skabe og lede det samarbejde, som mobiliserer organisationen og anvender medarbejdernes viden. Sådan eksekverer vi optimale løsninger, får sikre resultater og færre modarbejdere, fordi vi undgår de alt for velkendte barrierer, f.eks. historik, begrænsende personlige overbevisninger, faglige grupperinger, etc.

Læs mere om services og kunderne

Annette Franck

portrait-bw
  • Ekspert i eksekvering og forandringskommunikation.
  • Ekstern konsulent
  • Indlægsholder
  • Forfatter

Kandidat fra Københavns Universitet (1995). MBA fra Warwick Business School, England (1994). Master i Journalistik fra Syddansk Universitet (2011).

Annette Franck stiftede Corporate Voice i 2011 efter femten års erfaring som afdelingschef i et konsulenthus, direktionsassistent hos international rådgivende ingeniør, HR Manager i en softwareudviklingsvirksomhed, HR Udviklingschef i den finansielle sektor og konsulent med opgaver i både privat og offentlige sektor.

Børsens profil af Annette Franck, Corporate Voice