Vi lærer hele arbejdslivet

Derfor er erhvervspædagogik nødvendig i ledelse

”Med denne bog får Annette Franck i den grad sat fokus på læring i den brede forstand, som begrebet skal og bør ses i. ”Vi lærer hele arbejdslivet” udfylder et hul i vores forståelse og anvendelse af læring som en helt grundlæggende og afgørende forudsætning i vores arbejdsliv, trivsel og produktivitet.” 

Ole Lauridsen, Mag.art., lektor emeritus. Forfatter til Fokus på læring 3.0 og Hjernen og Læring

Køb bogen her
Køb e-bogen her

Om bogen

I alle jobs er det en forudsætning, at vi kan og vil lære. Læring er nemlig motoren i al udvikling og forandring; på alle niveauer i en organisation og i alle faser af vores arbejdsliv. Men læring er en overset disciplin i ledelse, og oftest begrænset til formaliseret kompetenceudvikling. Derfor er erhvervspædagogik helt afgørende for både vores trivsel og resultater på arbejdspladsen.

Vi skal anvende pædagogikken i personaleledelse og ledelse af forandringer og projekter på arbejdspladser. Nøjagtigt som vi anvender fag som fx psykologien og sociologien. 

Når du har læst denne bog, har du et nyt blik på dit arbejdsliv. Du får indsigt i, hvor vigtig erhvervspædagogik er for både trivsel og resultater på arbejdspladsen. Bogen giver dig også viden og redskaber fra voksenpædagogik og neuro-pædagogik. 

Forfatterens indledning

”Denne bog samler min viden og erfaring i anvendelsen af det fag, som jeg mener har så enorm betydning for, at vi mennesker kan skabe resultater og trives på arbejdspladser fulde af muligheder. Vi lever i en historisk tid, hvor pædagogikken kan bidrage så afgørende – både for hver enkelt af os og i udviklingen af vores arbejdspladser. Dette er den bog, jeg gerne selv ville have læst for at kunne arbejde med erhvervspædagogik.”

Annette Franck, Cand.phil. (pæd.), MBA & Master i Journalistik